eKÖZIG Zrt.

Az eKÖZIG Zrt. különböző összetett, elsősorban közigazgatási informatikai rendszerek fejlesztésére, üzemeltetésére, munka- és folyamatszervezésre, valamint tanácsadásra alakult. A cég szakemberei által kidolgozott informatikai modell mára már általánosan elfogadottá vált, az általunk használt technológiák mindenkor az élenjáró kategóriába tartoztak, tartoznak.

Célunk – ügyfeleink alaptevékenységéhez igazodva – az infokommunikáció nyújtotta lehetőségeit a folyamatba integrálva egyszerűsíteni, szabványosítani a tevékenységet, ezáltal csökkenteni a költségeket, átfutási időket, javítani a szolgáltatás minőségét, biztonságát. Ezzel a mezőgazdaságban és a közigazgatásban jelenleg egyedülálló közelítéssel lehetővé válik az infokummunikációs technológiák használatából adódó előnyök kiegészítése a munkaszervezési, igazgatási, jogi folyamatok megtakarításaival. Ezzel biztosítható a gazdaságilag feszes időszakban is a rendszerek elérhetőségét, fenntarthatóságát a legkisebb szervezeteknek is.

Rendszerfejlesztéseink alapelvei: Az alkalmazott rendszerek a hagyományos adatbázis-, dokumentumkezeléstől, az átfogó térinformatikai rendszerektől a legújabb, leginnovatívabb workflow megoldásokig terjednek – mindenkor a feladathoz, a vevő igényeihez igazodva. Alapvetően fontos az informatikával támogatott folyamatok áttekintése, optimalizálása, melyben segítjük partnereinket. Az informatikai támogatás alapját a munkaszervezés, dokumentum és folyamat szabványosítás, valamint a folyamatos jogi támogatás Jelenti.

Területi és helyi személyiadat- és lakcímnyilvántartó rendszereinket a néhányszáz fős településtől a fővárosig közel 2500 helyen használják.
Rendszereink tanúsítottak: ISO 9001: 2008, 24/2006. (IV.29) BM-IHM-NKÖM rendelet szerint.