Future Energy Kft.

A FUTURE ENERGY Kft. az energiafelhasználás területén olyan eszközöket és technológiákat szállít valamint eljárásokat és megoldásokat tervez és kivitelez, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékony és költségcsökkentő energiafelhasználáshoz.

A FUTURE ENERGY Kft. az optimális energiafelhasználás szállítója. Az enertech üzletág feladata az energiafelhasználást csökkentő berendezések és technológiák szállítása, disztribúciója. Az enersave üzletág feladata a vállalati és intézményi energetikai folyamatok felmérése és a lehetséges optimalizálási feladatok meghatározása, tervezése és kivitelezése.

A FUTURE ENERGY Kft. a Fluoresave termék kizárólagos forgalmazója Magyarosrszágon, Bulgáriában, Németországban és Romániában.

A Future Energy Kft. az energiaköltségek optimalizálása területén, mint energetikai rendszer integrátor olyan irányítási és szabályzási eljárásokat és technológia megoldásokat tervez valamint ehhez szállít eszközöket, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékony és költségcsökkentő energiafelhasználáshoz, és jelentős mértékben segítik az üvegházhatást fokozó gázkibocsátás csökkentését.

A küldetést két üzletág keretében valósítjuk meg:

  • FUTURECONSULT üzletág feladata a vállalati vagy intézményi energia vételezéstől – áram-, gázvásárlás – az energia felhasználási folyamatok felmérésén át, a lehetséges energiaköltség optimalizálási eljárások és eszközök meghatározásán és tervezésén át a kivitelezésig. A legmagasabb szintje, mikor a teljes energia menedzsment irányítási rendszer – ISO szabályozás – megvalósítjuk a vállalat más ISO irányítási rendszeréhez integráltan. Az energetikai tanácsadás területén olyan módszertani megközelítést alkalmazunk, amely képes a nemzetközi tapasztalatokat és a helyi adottságokat egyesítve az ügyfél számára a ténylegesen megvalósítható energiaköltségek optimalizálására.
  • FUTURENUANCE üzletág feladata, hogy az általunk vagy az ügyfél által meghatározott területen az energiaköltségeket csökkentő berendezéseket, eszközöket és technológiákat szállításunk. Jelenleg 3 területen szállítunk energia hatékonyság növelő eszközöket – világítástechnika, motorhajtás és -vezérlés, energia monitoring területen.

Weboldal